Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2012 Cumartesi



Armut dibine düşer

eğer siz bir ebeveyn iseniz unutmayın ki çocuklarınız ayni size benzeyecektir. Içiniz kötü ve fesat ise, emin olun ki evladınıza bu mirası mutlaka bırakacaksınız. Örnek olacaksınız ona. Bir anne yada baba iseniz, kesin kesin her adımınıza dikkat etmelisiniz. Içiniz deki o kötü sesi susturun. Eğer nasıl olsa ben bunları gizli yapıyorum onun haberi olmaz diyorsanız, o sizin gizli yaptığınız tüm adımları da huy edinecektir, emin olun. 
Ruhunuzu temiz tutun. İnternet deki saçma sapan gereksiz sayfalardan uzak durun. Aldatmayın. Yalan söylemeyin. Fesat hiç olmayın. Çakallık yapmayın. Kendinizi başkalarından üstün görmeyin. Egoistlikten kaçının. Içinizdeki o gerzek yanıltıcı sesi dinlemeyin.

Eğer birgün evladınızın yanlışlarına dizinizi dövmek istemiyorsanız, temiz bir insan olun. Çocuklar anne babaların bir kopyasıdır. Bu hep böyleydi ve hep böyle kalacak. Onlar tertemiz birer melek olarak dünyaya geliyor.... sonra sizin huylarınızı huy ediniyor. Dediğim gibi siz Adam olun ki onlar da yarının adam ve hanımefendileri olsunlar. 

Bu internet davasından inanın ki tarif edemeyeceğim kadar midem bulanıyor. Keşke elimde olsa da yok edebilsem. Ne kadar pislik işler dönüyor. Nice beraberlikler veya evlilikler bu ucuz insanların birbirine duyduğu yakınlıktan dolayı yıkılmıştır. Ne dönme dolaplar. 

Eğer yanınızda arkanızda ve önünüzde sizi iyi günde kötü günde yanlız bırakmayan bir hayat arkadaşı bulduysanız, aç gözlülük yapmayın işte.!!! Elinizdekinin değerini bilin beyaa. 

Şimdi bir derin nefes alın, arkanızı geriye yaslayın, ve o pis egonuzu içinizden kovun! Bir daha beyninize girip de sizi yanlış işlere teşvik etmemesini söyleyin!

Keza siz zaten temiz bir hayat yaşıyorsanız bu yazdıklarımı üzerinize almayın. Farz edin ki bu bomboş bir sayfa, ve bu okuduklarınızı sadece siz uydurdunuz :)) 

Hayırlı ve temiz bir insan olabilme ve hayırlı evlatlar yetiştirme temmenimle....




unutma
ne ekersen onu biçersin!




Bu kadar sevgiye, a
şka muhtaç insan varken; bazılarına herkesten, herşey den çok sevilmek yetmiyor. Nasıl bir doyumsuzluksa.?