Bu Blogda Ara

18 Şubat 2012 Cumartesi

ilginç ilginç olaylar.....


en değer verdiğinle değersiz kalırsın. En güvendiğinden dost kazığı yersin. En yola çıktığınla yarı yolda kalirsin.


Allahın işi bu ya, bir kapıyı kapattığı gibi mutlaka diğer bir kapıyı açar. Hiç ummadığında hiç beklemediğin bir insanla karşılaşırsın. Sana saygısından dolayı isminle değil, sayin _____ diye hitap eder. Hatta belkide sen demez "siz" diye hitap eder, samimiyetini kazanmaya uğraş vermesine rağmen. 
Geçmişini zerre kadar araştırma isteği ile birşeyleri kurcalamayıp, sadece yüreğinize güvenerek sizinle çıkmak istediği yolu tarif eder. Bu yol sizi sonuna kadar cezbeder. Hatta içinizin cızzz ettiğini his edersiniz. Soyadını sizin isminizin hemen arkasına yakıştırır....


Sonra kendinizle başbaşa kaldığınızda derin bir nefes alırsınız... Herşey olması gerekendir belkide. Içinizden çok sessiz bir cığlık YAZIK der sadece. Anlarsınız ki, siz aslında bunları sadece bir kişiyle hayal edebilmişsiniz. Sadece o sizi hic bir şeye laik görmeyen, sizi  ortada bırakıp gidebilende yüreğiniz kalmış. Ve aslında yine ayni kişide insanlığa sunduğunuz tüm güveninizi de yirirmişsinizdir.


Siz mutlaka iyi olmaya devam edin. İyilik yaptığınız kişi bunun karşılığını vermese de mutlaka hic ama gerçekten iyiliye dair hic bir eylemde bulunmadığınız insandan o laik olduğunuz iyilik ve güzelliklerin karşılığını bulacaksınız. 


Benim için çok geç artık. Ne eski hevesim kaldi, nede heyecanım. Nede bazı şeyleri gerçekleştirme enerjim. Bir hayal sadece bir düşünceden ibaret değildir. Bir hayal mutlaka bunu uygulama isteği duyduğunuz kişilerle ve zamanla alakalıdır. 


Ya yanlış zamanda gelen doğru insan... yada doğru zamanda gelen yanlış insan.... Allah hepimizin bahtını kaderini en hayırlısından eylesin.


Asla isyanım yok. Kader dediğimiz şeyi, ben kendi verdiğim  kararlarımla elime aldım. Ve sadece yüreğimin sesini dinlediğim için kaybedenler kulübüne üye olduysam, bunun tek sorumlusu benim. 


Umut etmekten vaz geçmeyin. Ben umudumu yitirdiğim günden beri benliğimi de kaybetmişim.
Hayalsiz asla yaşamayın. Ben hayal etmeyi unuttuğumdan beri kendimden gecmisim.


Gelişi güzel yaşamak hergün biraz daha ölmeyi beklemek gibi bir şey. Oysa hayat güzeldi. Hatırlar gibiyim....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder